HUYBREGTS RELOU

Huybregts Relou Bouw in Son en Breugel breidde uit met een extra kantoorruimte. Vormgenoten werd de vraag gesteld om beleving toe te voegen binnen deze ruimte en ook na te denken over het creëren van privacy bij de werkplekken.

Wallcover, interieur, privacy folie, raambelettering, kantoorinrichting, moswand, logo op wand, 3d logo, creatie, realisatie, ontwerp, productie, montage

De uitdaging

De grafische en interieur vormgevers van Vormgenoten gingen op basis van de bestaande VB Groep huisstijl aan de slag met het creëren van beleving. Een mooie pantry werd met natuurlijke materialen en kleuren gerealiseerd. Met op de moswand een acrylaat logo gemonteerd om het merk Huybregts Relou te versterken.

Ontdek alles over Sign & Print

De oplossing

De raampartijen werden voorzien van full-colour bedrukte transparante folie in combinatie met wit print. Een praktische (privacy) en mooie (merkbeleving) toepassing in combinatie met de foto’s op de wand die wij in de kantoren monteerden.

Neem contact op

Vraag om advies!

Heb je behoefte aan persoonlijk advies van één van onze specialisten? Of wil je meer informatie aanvragen over een van onze diensten? Neem dan contact met ons op!

 

Contact opnemen Ontmoet ons team