Ruimte met een Expandable

Expandable

Als je de film Transformers gezien hebt, begin je pas te begrijpen wat Expandable eigenlijk voor moois maakt.

Stel je voor, er komt een vrachtwagen voor rijden, koppelt de trailer af en in een paar minuten staat er een volwaardige kantoorruimte voor je klaar. Dit is waar Expandable dagelijks mee bezig is.

Vormgenoten is gevraagd een interieurconcept uit te werken voor het nieuwe hoofdkantoor van Expandable dat voldoet aan alle eisen.

De uitdaging

Eenheid uitstralen en werken met een open ruimte maar toch zorgen voor een gezellige en intieme kantoortuin. Een plek werknemers het gevoel hebben dat de omgeving bijdraagt aan werkgenot en een productieve sfeer.

Dit zijn uitdagingen waar wij bij Vormgenoten gelukkig van worden. Onze designers hebben zich van hun beste kant kunnen laten zien.

Ontdek alles over interieurbeleving
Signing toiletten
Ruimte met een Expandable

De oplossing

Vormgenoten co-creeërt met haar klant Expandable uit Eersel. Door samen met de klant het nieuwe kantoorpand te realiseren. De klant had goed voor ogen hoe het nieuwe kantoorpand eruit moest zien. Vormgenoten heeft dit project opgepakt van advies tot realisatie. Alles straalt hoogwaardige merkbeleving uit.

Door organische vormen en toegepaste groenvoorzieningen komt de ruimte tot leven. Met toevoeging van het juiste interieur en wandaankleding wordt de totale merkbeleving zichtbaar.

Met behulp van wallcovers, designframes (voorzien akoestische demping) en folies werd de kantoorruimte verder aangekleed. Op deze manier zijn wij in staat om tot een geloofwaardige en eenduidige merkbeleving te komen.

In dit nieuwe kantoor kunnen werknemers optimaal genieten van een inspirerende werkplek die volledig past bij het merk Expandable.

Neem contact op
Showroom Expandable

Vraag om advies!

Heb je behoefte aan persoonlijk advies van één van onze specialisten? Of wil je meer informatie aanvragen over een van onze diensten? Neem dan contact met ons op!

 

Contact opnemen Ontmoet ons team