Sacha

Voor de Sacha Westfield Mall of the Netherlands hebben we, gebaseerd op het bestaande concept, een aantrekkelijke winkelaankleding gerealiseerd. Ons doel was om de winkel nog zichtbaarder te maken, waarbij we bewuste stijlkeuzes hebben gemaakt voor de kunstzinnige uitingen in de winkel. De elementen die we hebben gekozen, sluiten naadloos aan op de moderne sfeer die de Sacha moest krijgen; een sfeer die spreekt tot haar klanten!

Eye-catching

Hierbij hebben we de specifieke toepassing van het vlakzetten van muren gebruikt om een strak uiterlijk te waarborgen. Nadat we de muren goed hebben verwerkt, is er een mooi holografisch effect gecreëerd. Deze eye-catcher zorgt ervoor dat klanten eerder de winkel binnen komen. De Sacha heeft nu ook een veel duidelijkere lay-out, en door de frisse kleuren weten bezoekers ook beter de producten te vinden waarvoor ze gekomen zijn.

Ontdek alles over sign & print

Kunstzinnig

Deze transformatie hebben we samen met onze partner tot een mooi geheel gebracht. De boog met lampen is nog een mooie extra die niet alleen de winkel van licht voorziet, maar op zichzelf al een mooi kunstobject is. Door deze verschillende elementen samen te voegen, is de winkelervaring verrijkt. Bezoekers worden nu verwelkomd door een eigentijdse en uitnodigende visual die perfect past bij het karakter dat Sacha uit wil stralen en de hoge standaard van Westfield Mall of the Netherlands.

Neem contact op

Vraag sign & print specialist om advies!

Jouw merk kwalitatief en krachtig in beeld? Voor mij geen uitdaging! Samen met mijn collega's laat ik je graag alle mogelijkheden zien. Wil jij jouw merk ook doeltreffend in zicht? Neem dan contact met mij op!

Contact opnemen Ontmoet ons team