KAW Architecten

In samenwerking met KAW Architecten werkten we aan een mooi project voor de Tilburgse Woonstichting TIWOS. Voor de architecten van KAW een uitdagende opdracht vanwege de krappe, stedelijke setting. Ondanks dat slaagden ze erin om een in prachtig bouwwerk neer te zetten, dat volledig past bij de omgeving. Aan ons de taak om dit ontwerp aan te vullen in toepassingen. Zo werden wij een externe collega voor KAW Architecten. 

Aan de slag

Zoals altijd gingen onze ontwerpers ook hier enthousiast aan de slag met de voorbereidingen. We maakten passende keuzes op het gebied van vormen, materialen en kleurgebruik. Voor de kleuren was het belangrijk dat onze CMYK-kleuren overeenkwamen met de gebruikte RAL kleuren in het gebouw. Dat zorgt ervoor dat de geprinte delen perfect passen bij het schilderwerk. Ook hebben we metingen gedaan op locatie om er zeker van te zijn dat we de uitingen in het juiste formaat konden leveren. 

Ontdek alles over interieurbeleving

De uitwerking

Na de nodige voorbereidingen brachten we de concepten tot leven. De plattegronden van de verdiepingen en de verdiepingsborden zijn uit Alucobond gefreesd en in passende kleuren geleverd. Dankzij de combinatie van dit materiaal en de gekozen kleuren ontstond er een luxe uitstraling, volledig in lijn met het gebouw. Alle uitingen zijn vervolgens op locatie door ons gemonteerd.

We zijn trots op deze co-creatie van Vormgenoten en KAW Architecten. Het was een mooi project om verder aan te kleden en het resultaat mag er dan ook zeker zijn. Dit appartementencomplex met sociale huurwoningen, geplaatst op een fijne plek is een prachtige aanwinst voor Tilburg. We verwachten dat de bewoners er met veel plezier en comfort zullen gaan wonen. Dankzij onze plattegronden en signings weten ze makkelijk en snel hun weg te vinden in hun fijne, nieuwe thuis. 

Neem contact op

Vraag om advies!

Heb je behoefte aan persoonlijk advies van één van onze specialisten? Of wil je meer informatie aanvragen over een van onze diensten? Neem dan contact met ons op!

 

Contact opnemen Ontmoet ons team