ICM Projects

Wat een bazen! Die jongens van ICM Projects. Of het nou over wonen, vloeren, keukens, gordijnen, texen of badkamers gaat, ze vinden dat jij als klant het allerbeste verdient als je iets bij hen koopt. Om dit kracht bij te zetten werd Vormgenoten ingeschakeld om het Experience Center in Veldhoven ook echt een ‘beleving’ te laten worden.

Aan de slag

Samen met de ontwerpbazen van ICM werden er gave ideeën uitgedacht om uiteindelijk qua signing door te voeren in het pand. De nogal opvallende huisstijl werd volledig doorgetrokken in en op het pand. Zelfs op het wagenpark. Een mooi herkenbaar in het oog springend geheel waar de doelgroep niet omheen kan.

Daarnaast namen we ook de toiletruimte in de showroom onderhanden en creëerden we ook daar een echte beleving. De vloeren, wanden en plafonds, in zowel heren- als damestoilet, werden volledig opgetrokken in een buitenaards tintje. Het damestoilet als de planeet Venus, het herentoilet als Mars en de MIVA toilet als Jupiter. Buitenaards goed (al zeggen we het zelf)!

Ontdek alles over merkstrategie
ICMprojects Vloerenbaas SignPrint sanitaire beleving

De uitwerking

De ontwerpbazen van ICM leverden bestanden aan bij Vormgenoten. Wij controleerden en maakten deze technisch klaar voor onze eigen productie. Ook keken we in dit geval naar de juiste (kleur) folies die geschikt zijn voor de uiteindelijke toepassing. Door dit project in co-creatie aan te vliegen komen we door de juiste vakkennis op het allerbeste resultaat. Zo gaan we net als ICM Projects verder waar anderen stoppen. Onze monteurs gingen uiteindelijk ter plaatse om de ontwerpen tot leven te brengen. De bezoeker van het Experience Center zal zich een echte baas voelen bij zijn of haar bezoek. Daar zijn we van overtuigd!

Neem contact op
ICMprojects Vloerenbaas SignPrint verbazing

Vraag om advies!

Heb je behoefte aan persoonlijk advies van één van onze specialisten? Of wil je meer informatie aanvragen over een van onze diensten? Neem dan contact met ons op!

 

Contact opnemen Ontmoet ons team