Eindhoven Airport

Het luchthavengebied van Eindhoven Airport heeft een ware metamorfose ondergaan. Sinds 2019 werd er gestart met de herinrichting van het vliegveld. Het terrein moest modern worden vormgegeven. Er werd een multifunctioneel parkeergebouw geplaatst en de ‘Airport Boulevard’ werd aangelegd. En dat alles in een groenere omgeving.

De uitdaging

Doordat alles opnieuw werd ingericht, er andere looprichtingen werden aangelegd en Eindhoven Airport daarnaast maanden in onderhoud was, werd Vormgenoten om hulp gevraagd. Of wij voor een betere klanttevredenheid konden zorgen, zodat reizigers voor Eindhoven Airport kiezen in plaats van de grotere luchthavens in de buurt.

Ontdek alles over Sign & Print

De oplossing

Zo gezegd zo gedaan! Een luchthaven vereist goede signing en wayfinding, dat spreekt voor zich. Reizigers moeten zich geen zorgen hoeven maken over de route naar hun vlucht. Zij willen eenvoudig hun weg kunnen vinden, zonder stress.

Niet alleen voor de reizigers is dit van belang. Ook voor de medewerkers van Eindhoven Airport werkt dit prettig. Mooi en functioneel gaan daarbij hand in hand. Vormgenoten verzorgde de tijdelijke signing om de route aan te geven. Daarnaast ook voor belettering, banners op de hekken, prestatiesystemen, routebeschrijvingen, zonwerend folie in de terminal en veel andere signing.

Daarnaast is er ook gewerkt aan de omgeving van de securitycheck. Passagiers wordt in 10 talen ‘een fijne reis’ gewenst en worden grafisch de stappen weergegeven die men moet doorlopen in het securityproces. Zo hebben we op een subtiele manier bijgedragen aan het comfort van de reizigers.

Neem contact op

Dion Sparnaaij: “De securitycheck is de meest stressvolle activiteit voor de passagiers tijdens hun reis. De nieuwe overzichtelijke, rustige en aangename uitstraling van het gebied gaat bijdragen aan het verminderen van stress bij passagiers en zorgt voor een fijnere werkomgeving.

Vraag om advies!

Heb je behoefte aan persoonlijk advies van één van onze specialisten? Of wil je meer informatie aanvragen over een van onze diensten? Neem dan contact met ons op!

 

Contact opnemen Ontmoet ons team