Man maakt notitie op poster bij training

Samen Voor Eindhoven

Samen Voor Eindhoven heeft als doel lokale bedrijven in de gemeente Eindhoven e.o. aan maatschappelijke organisaties te koppelen.

Dirk, onze directeur, is door onze klant Eindhoven Airport gevraagd om iets voor deze stichting te doen. Medewerkers van Eindhoven Airport gaan al langer als bedrijfsvrijwilliger aan de slag voor de Maatschappelijk Verantwoorde Organisaties die aangesloten zijn bij Samen voor Eindhoven. 

Daar dragen we graag ons steentje aan bij. Zo hebben we een inspirerende strategische kennissessie opgezet om de hulpvragen van diverse MVO’s bloot te leggen.

De kennissessie heeft Vormgenoten met een 4-tal mooie organisaties mogen doen; Humanitas Eindhoven, Het Wasven, Swove en Stichting Samen Voor Eindhoven zelf.

De uitdaging

Alle 4 de organisaties hebben ze dezelfde uitdaging:
Hoe bereik ik mijn (doel)groep? En waarom doe je wat je doet? Van hulpvraag, naar plan, naar middelen.

Bijvoorbeeld: “Hoe vertel ik mijn verhaal? Hoe bereik ik mijn doelgroep? Hoe werf ik nieuwe vrijwilligers?”

Dit is een mooi vraagstuk voor de creatieven van Vormgenoten. In een besloten kenniscafé (workshop) zijn deze vragen op een inspirerende en creatieve manier met elkaar beantwoord.

Hier kwam onze kennis maximaal tot recht. Wil jij weten hoe we jou kunnen helpen?

Ontdek alles over ons reclamebureau
Projectiescherm bij training
Poster met notities bij training

De oplossing

Tijdens het kenniscafé op locatie, in het Business Center van Eindhoven Airport, gaan de creatievelingen van Vormgenoten en de marketeers van Eindhoven Airport samen met de MVO’s op zoek naar antwoorden.

Alles start met het verhaal.

Aan de hand van het model The Golden Cirkel van Simon Sinek is door de deelnemers bedacht hoe je doelgroepen kunt bereiken met een verhaal dat raakt.

En dit is nog maar het begin. We hebben enorm veel zin om de MVO’s, aangesloten bij Samen Voor Eindhoven, hiermee nog verder op weg te helpen.

Neem contact op
Man maakt notitie op poster bij training

Vraag om advies!

Heb je behoefte aan persoonlijk advies van één van onze specialisten? Of wil je meer informatie aanvragen over een van onze diensten? Neem dan contact met ons op!

 

Contact opnemen Ontmoet ons team