Media Innovation Hub

In opdracht van onder andere VodafoneZiggo, Gemeente Hilversum en Headcandy hebben we vanuit de kernpropositie een visuele identiteit ontwikkeld voor de Media Innovation Hub; een inspirerende broedplaats voor innovatie op het Mediapark in Hilversum. Naast het opstellen van de huisstijl van Media Innovation Hub waren we ook verantwoordelijk voor de conceptuele doorvertaling naar de verschillende ruimtes van de hub. Hierbij was niet alleen kleurgebruik een belangrijk aspect, maar hebben we ook goed gekeken naar de functies binnen de ruimte. Binnen Media Innovation Hub is een ecosysteem gecreëerd voor onderwijs, overheid en bedrijfsleven waar presentaties, workshops en brainstormsessies gehouden worden. Tijdens het opstellen van het interieurplan hebben we rekening gehouden met pakkende elementen om een inspirerende omgeving te maken.

Sprekend concept

Om het interieur goed over te brengen op de werkgroep, hebben we de huisstijl en het concept doorvertaald naar verschillende 3D visuals. Zo kon de klant vóór de realisatie al bekijken hoe de Media Innovation Hub er uit zal gaan zien. We hebben voornamelijk de nadruk gelegd op donkerblauw; de kleur van deze ‘Start’ hub van MIH. Deze kleur hebben we in de renders verrijkt met vette elementen zoals een holografische wandbekleding. En tijdens de oplevering is er zelfs een gouden gorilla met een VR-bril bijgekomen als conversation point in de ruimte!

Ontdek alles over reclamebureau

Blik op de toekomst

In het logo van de Media Innovation Hub zijn naast donkerblauw ook de accentkleuren van de toekomstige hubs afgebeeld. Een mooi vooruitzicht voor het Mediapark, want hierdoor kan de kennisdeling over entertainment, media en immersieve content nog verder uitgebreid worden en behouden worden binnen Nederland!

Neem contact op
Media Innovation Hub op het Mediapark in Hilversum

Professioneel merkadvies nodig? Vraag Esther!

Ik vertel jou graag over mijn werk. Ik deel mijn enthousiasme en creativiteit. En wat mij betreft geheel vrijblijvend. Kortom heb jij een strategische partner nodig die doeltreffende visuele concepten bedenkt? Concepten die iets teweegbrengen bij jouw doelgroep? Neem dan contact met mij op!

Contact opnemen Ontmoet ons team