Merkactivatie bezoekers Golf Party gaan golfen

Techonomy – Golf Party met Shelly Sterk

“Golfen is voor iedereen!” Dat is de boodschap Koninklijke Nederlandse Golf Federatie (NGF). Hoog tijd om mensen te enthousiasmeren voor deze mooie sport. Toegankelijk, leuk en een feestje voor iedereen. Dat is het imago dat de NGF voor ogen heeft voor de golfsport. Zo ontstond de Golf Party; een activatiecampagne waarin Shelly Sterk de hoofdrol speelt. Wij werkten ook mee aan deze prachtige campagne en vertellen je er graag alles over. 

Aan de slag

Al op jonge leeftijd maakte Shelly kennis met de golfsport. Haar vader was een fervent golfer en nam haar regelmatig mee naar de golfbaan. Toch wist het golfvirus haar nog niet direct te grijpen. Dat gebeurde pas later, toen man- en zoonlief zich ook begonnen te interesseren voor de sport. Shelly wilde niet meer achterblijven en ontdekte dat golf hartstikke leuk is. Het imago dat de sport vroeger had, bleek totaal niet te kloppen. Precies waar deze campagne over gaat!

Samen met Techonomy; een specialist in het realiseren van marketing en sales doelstellingen, organiseert de NGF een activatiedag in het hartje van Utrecht. Shelly sterk daagt voorbijgangers tijdens deze dag uit om verschillende golfchallenges uit te voeren. Een laagdrempelige manier om iedereen op een feestelijke manier kennis te laten maken met de sport. Mensen krijgen meer gevoel bij de sport en komen erachter dat het eigenlijk hartstikke leuk is!

Ontdek alles over merkbeleving
Merkactivatie Golf Party Techonomy golfer

De uitwerking

Onze creatieve denkers en doeners zijn flink aan het werk gezet. In opdracht van Techonomy ontwikkelden we signings én materiaal voor de golfchallenges en spellen die Shelly aan de voorbijgangers presenteert. Ook dachten we mee over de branding. Verrassen, prikkelen en activeren, laat dat maar aan ons over.

Tijdens de activatiedag waren we al vroeg paraat om de materialen samen met Techonomy op te bouwen en ervoor te zorgen dat alles die dag op rolletjes verliep. De videobeelden die zijn gemaakt worden ingezet in de online campagne. Wij als Vormgenoten zorgen ervoor dat Techonomy met Shelly’s Party haar doel bereikt en dat is supergaaf om terug te zien in deze video!

Neem contact op
Merkactivatie bezoekers Golf Party gaan golfen

Vraag om advies!

Heb je behoefte aan persoonlijk advies van één van onze specialisten? Of wil je meer informatie aanvragen over een van onze diensten? Neem dan contact met ons op!

 

Contact opnemen Ontmoet ons team