Toeschouwers bij montage kersttrui vlag Energie Direct - PSV

Triple Double Sportmarketing & Energie Direct

Het is weer tijd voor de jaarlijkse winactie van EnergieDirect. Als sponsor van PSV organiseert het bedrijf ieder jaar een actie waarmee een unieke kersttrui van PSV gewonnen kan worden. Een ware hype!

Samen met onze partner Triple Double Sportmarketing hebben we deze hype nog groter gemaakt dit jaar. We hebben de uitwerking, productie en montage voor onze rekening genomen. 

Dit jaar is het grootser dan ooit!

De uitdaging

De onthulling van de jaarlijkse kersttrui van PSV. Hoe maak je dat ieder jaar weer grootser en opvallender dan de jaren ervoor?

Dit zijn vragen waar wij bij Vormgenoten warm van worden. Er was maar één antwoord op deze vraag… het MOET nog bijzonderder!

Ontdek alles over ons reclamebureau
kersttrui vlag Energie Direct - PSV wordt geleverd
kersttrui vlag Energie Direct - PSV

De oplossing

Deze keer hebben we een mega-versie van de PSV kersttrui opgehangen in hartje centrum Eindhoven. Op gebouw De Groene Toren is dit idee werkelijkheid geworden.

Het doek met de trui is maar liefst 19 meter hoog x 13 meter breed (Wel een leuk feitje: 1913 is het oprichtingsjaar van PSV.). In alle vroegte kwamen de monteurs ter plaatste om de constructie en banner in de vorm van een kersttrui te monteren. Een paar dagen later waren zij wederom ter plaatste om deze te demonteren. Zo zie je maar, wat Vormgenoten bedenkt, kunnen zij ook maken!

Het zou natuurlijk zonde zijn om dit doek weg te gooien na gebruik. Daarom is na dit evenement de grote trui gedemonteerd en is het hele doek geupcycled naar PSV-kerstornamenten.

Uit dit doek zijn 1913 mini-truitjes gestanst en feestelijk verpakt. PSV supporters kregen deze gestanste truitjes naderhand uitgedeeld. Leuk voor in de kerstboom!

Neem contact op
Man in kersttrui Energie Direct - PSV deelt koffie/thee uit

Vraag om advies!

Heb je behoefte aan persoonlijk advies van één van onze specialisten? Of wil je meer informatie aanvragen over een van onze diensten? Neem dan contact met ons op!

 

Contact opnemen Ontmoet ons team