RADIO 538

Radio 538 kwam met een verzoek waar we onze WOW-factor graag voor inzetten: kunnen jullie in onze centrale hal meer merkbeleving realiseren? De uiting moest ook inzetbaar zijn op evenementen en dus verplaatsbaar zijn. Hij moest zowel binnen als buiten toegepast kunnen worden.

3D uitwerken, 3D sculpture, 3D sculptuur, 3D model, 3D merk, 3D ontwerp, lifesizer, blow-up, demontabel, ontwerp, concept, advies, productie, montage

Van concept tot oplossing

We startten met een concept, werkten dat uit in een 3d visualisatie en produceerden het op groot formaat. We realiseerden een grote en opvallende eyecatcher in de vorm van een 3D- model van het 538 logo. Het merk komt nu sterk naar voren, het vergroot de naamsbekendheid en de zichtbaarheid.

Neem contact op

“Het 3D-model van ons 538-logo is precies zo geworden als Vormgenoten in de 3D-visualisatie heeft weergegeven. De grote blow-up raakt!”

Thijs Tromp, Talpa Radio

Vraag om advies!

Heb je behoefte aan persoonlijk advies van één van onze specialisten? Of wil je meer informatie aanvragen over een van onze diensten? Neem dan contact met ons op!

 

Contact opnemen Ontmoet ons team