Acrylaat logo Rabobank

Rabobank Businessruimte PSV

Vanuit Rabobank Regio Eindhoven kregen we de wens om hun Businessruimte in het Philips Stadion van PSV wat meer van deze tijd te maken. Ze hadden gehoord dat ze hiervoor bij Vormgenoten aan het juiste adres zouden zijn. Dat klopt als een bus! Onze interieurspecialisten gingen enthousiast aan de slag met een passend ontwerp voor deze luxe skybox. 

Multifunctionele ruimte

Eén van de uitdagingen van dit project was dat het een multifunctionele ruimte moest worden: Wanneer er geen wedstrijden of evenementen plaatsvinden in het stadion, moeten er vergaderingen en presentaties plaats kunnen vinden. Ook wordt de ruimte zo nu en dan ingezet als flexwerkplek.

Ontdek alles over interieurbeleving
Vergadertafel Rabobank skybox
Interieur plattegrond Rabobank

De oplossing

Voordat we de wensen van Rabobank realiseerden vond er een voortraject plaats. Het is belangrijk om een project als dit goed voor te bereiden, om uiteindelijk tot een optimaal resultaat te komen. Tijdens dit voortraject maakten we een indelingsplan en 3D-visualisaties. Ook werden er keuzes gemaakt over de perfecte kleuren en passende meubels waarmee de ruimte ingericht zou worden. Dit werd allemaal vastgelegd en verzameld in een zogenaamd ‘studieboek’. We kozen ervoor te gaan werken met natuurlijke aardetinten en luxe materialen voor een chique uitstraling. 

Toen we het voortraject eenmaal hadden afgerond, gingen we als een speer. We begonnen met het sloopwerk en het aanleggen van de elektrotechniek. Stukje bij beetje bouwden we de ruimte op om uiteindelijk een prachtig eindresultaat te kunnen leveren: Een multifunctionele ruimte met een luxe sfeer, volledig passend bij de stijl en wensen van Rabobank!

De Rabobank Skybox in het Philips stadion is een prettige en inspirerende omgeving om een meeting te organiseren of een presentatie te geven en Rabobank medewerkers vinden hun weg naar de ruimte om er te flexwerken. Uiteraard is de Skybox ook perfect voor het bijwonen van een voetbalwedstrijd, of om te borrelen tijdens Groots met een zachte G van Guus Meeuwis. 

Neem contact op
Vernieuwde ruimte Rabobank

Vraag om advies!

Heb je behoefte aan persoonlijk advies van één van onze specialisten? Of wil je meer informatie aanvragen over een van onze diensten? Neem dan contact met ons op!

 

Contact opnemen Ontmoet ons team