Interieurbeleving R-effect kantine 2

Project- en vastgoedmanagement R-ffect

Voor R-ffect in Best, een adviesbureau in duurzaam vastgoed management, onderhoud en ontwikkeling van huisvesting, hebben wij onlangs het kantoor aangekleed. Na een kort overleg kwamen we op het thema New York. Bij R-ffect zijn ze namelijk het liefste altijd in New York. Daarom haalden wij New York naar hun kantoor! Dat deden we onder andere met muurvisuals met krachtige sfeerbeelden van ‘hun’ New York. 

Aan de slag

R-ffect was zo enthousiast over deze nieuwe visuals, dat ook de bedrijfskantine onder handen genomen mocht worden. De sfeer en de stijl waren al bekend, maar het bleef voor hen lastig om zelf een concept te realiseren. Ondanks dat ze talloze webshops hadden bezocht, bleef het een uitdaging om de ruimte op een passende manier in te richten. Deze deels als opslag dienende ruimte kon wel een Vormgenoten sausje gebruiken!

R-ffect wilde een fijne plek om klanten te ontvangen, een lekkere cappuccino te drinken tijdens de ochtendpauze, of om een sfeervolle borrel te organiseren. Een gezellig huiskamergevoel is hierbij belangrijk. R-ffect leverde bij ons een foto aan met de stijl die ze voor ogen hadden. Hieruit vloeide een moodboard en uiteindelijk ook een volledig conceptplan, dat we enthousiast aan R-ffect presenteerden.

Ontdek alles over interieurbeleving
Interieurbeleving R-effect industriële verlichting en wandkasten
Interieurbeleving R-effect eettafeltjes met bank

De uitwerking

De wens van R-ffect was om de uitvoering van het conceptplan zelf te realiseren. Dat was uiteraard geen probleem! We zorgden ervoor dat R-ffect vooruit kon met het uitgewerkte interieurplan. Daarin stond niet alleen welke meubels op welke plek mochten komen, maar ook welke kleur op welke muur gebruikt kon worden, welke vloer perfect paste bij de warme loftfeeling en met welke prints het ‘New York’ gevoel maximaal tot uiting zou komen. 

We bedachten een maatwerk zitbank en werkten hiervoor de technische tekening uit, zodat R-ffect daarmee aan de slag kon. Het interieuradviesplan fungeerde als draaiboek voor het hele project. We hielden een vinger aan de pols en waren altijd bereikbaar voor vragen of hulp. Het eindresultaat mag er zeker zijn. 

Zeg nou zelf, het lijkt toch of je op 5th Ave, Manhattan op de 14e etage zit?

Neem contact op
Interieurbeleving R-effect wallcover

Vraag om advies!

Heb je behoefte aan persoonlijk advies van één van onze specialisten? Of wil je meer informatie aanvragen over een van onze diensten? Neem dan contact met ons op!

 

Contact opnemen Ontmoet ons team