DOMMELSCHE BIERBROUWERIJ

Gebrouwen aan de Dommel, dat is de nieuwe slogan van Dommelsch. In onze ontwerp studio en productiehal hebben wij het volledige interieur en exterieur van de brouwerij in Dommelen gebrouwen.

Merkbeleving van binnen naar buiten, overal mochten de merken Leffe, Hertog Jan, Dommelsch en Jupiler zichtbaar worden. Van spreekruimte aankleding tot gevel, van opslagruimte tot het logistiek centrum, wij gaven het uitstraling.

Gevelreclame, muurschildering, wallcover, designframe, interieurfolie, 3d logo’s, raambelettering

De uitdaging

Van land tot klant brachten wij in beeld. Wij maakten het volledige proces inzichtelijk van de ingrediënten, tot het proosten van het bier. Door de gehele Dommelsch brouwerij was te zien hoe dit proces verloopt.

Ontdek alles over Sign & Print

De oplossing

In totaal passten wij 16 verschillende technieken toe, van een zandstraalgevel tot wallcovers en van designframes tot mega grote muurschilderingen. We plaatsten zelfs een oude houtkachel terug op z’n oorspronkelijke plek.

Van advies en ontwerp tot de daadwerkelijke productie en montage.

Neem contact op

“Door beleving te creeëren gaan de medewerkers van Dommelsch met nog meer plezier naar hun werk.”

Vraag om advies!

Heb je behoefte aan persoonlijk advies van één van onze specialisten? Of wil je meer informatie aanvragen over een van onze diensten? Neem dan contact met ons op!

 

Contact opnemen Ontmoet ons team