Haal alles uit je merkbeleving

 

Waar voorheen de focus lag om een product van een merk, draait het tegenwoordig om het merk zelf. Dit sluit goed aan bij de Golden Circle methode van Simon Sinek, welke we bij Vormgenoten als uitgangspunt nemen wanneer we weer een mooi merk mogen laden voor één van onze klanten. 

De verschuiving naar corporate branding is iets wat we veel merken in de dagelijkse praktijk, en wat we ook omarmen. Wij vinden namelijk ook dat alles begint bij jouw brand en dat merkbeleving dé manier is om je merk goed vorm te geven. Voor goede corporate branding moet je dus ook bij Vormgenoten zijn!

Offerte aanvragen Vraag een adviesgesprek aan

Aandacht voor corporate identity

Wij geven jouw merk vorm. Onze creatieve denkers gaan aan de slag met een mooi concept om jouw merk goed te presenteren en een passende corporate identity te creëren. Van logo tot huisstijl en van interieurplan tot activatiecampagne: we bedenken de vetste dingen met als doel om jouw merk nog beter te laden.

Wanneer de ideeën voor de elementen van jouw corporate identity zijn bedacht, is het aan onze creatieve doeners om deze te realiseren tot krachtige ontwerpen. Alles wat we bij Vormgenoten bedenken, kunnen we ook maken. Jouw corporate identity is bij ons in goede handen.

Is jouw merk toe aan een opfrisser of staat het nog in de kinderschoenen en wil je direct een goede start maken? Vormgenoten helpt je aan een nieuwe huisstijl, ontwikkelt je volledige identiteit en denkt mee over corporate branding. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op
Merkidentiteit bepalen

Start with why

Voor goede ondersteuning van jouw corporate branding, moeten onze creatieve denkers jouw merk begrijpen. We gaan daarom met elkaar in gesprek en werken altijd volgens dezelfde methode: the Golden Circle van Simon Sinek. Via die weg komen we letterlijk en figuurlijk tot de kern van jouw organisatie, omdat we beginnen met ‘WHY’. Wanneer we weten waarom je iets doet – en dus eigenlijk waarom iemand voor jouw bedrijf moet kiezen – kunnen we daarna antwoord geven op wat je daarvoor nodig hebt en hoe jouw product of dienst daar het beste op aan kan sluiten.

Bij een corporate branding traject staat de corporate identity van je merk vaak al vast. We hoeven dan niet meer met elkaar te sparren over je gewenste identiteit, kernwaarden en missie en visie. Bij corporate branding nemen we deze onderdelen als uitgangspunt en gaan we verder met het laden van jouw merk door middel van een activatiecampagne of wervingscampagne, maar ook het ontwerp van je beursstand en de inrichting van je (kantoor)pand.

Neem contact op
Training
Het ophangen van de kersttrui vlag Energie Direct - PSV wordt vastgelegd op foto

Alle merkbeleving onder één dak

Dat wij alles onder één dak hebben, zorgt ervoor dat wij betrokken zijn bij het hele proces. Zo bewaken we het proces en de kwaliteit continu. De ontwerpers vertalen de doelstelling in een visueel concept. Met innovatieve designs creëren we vernieuwende merkactivatie concepten.

Alles wat bij jouw merk hoort, draagt bij aan je corporate branding en raakt pas écht wanneer er een goed en creatief doordacht plan achter zit. En laten we daar bij Vormgenoten nou net erg goed in zijn.

  • Concept / advies
  • Ontwerp / creatie
  • Productie / realisatie
  • Montage
Ontdek onze hele workflow

Vraag om advies!

Heb je behoefte aan persoonlijk advies van één van onze specialisten? Of wil je meer informatie aanvragen over een van onze diensten? Neem dan contact met ons op!


Contact opnemen Ontmoet ons team
Goed
in vorm!

Dat zijn wij van Vormgenoten

Veelgestelde vragen

 
Werken jullie in hele land?

Vormgenoten is gevestigd in design stad Eindhoven. Van daar uit knallen wij graag de A2, A50 of A58 op om mensen  in het hele land jouw merk te laten beleven en een onvergetelijke ervaring achter te laten. Vanuit de Brainport Eindhoven laten we zelfs onze zuiderburen in België versteld staan van de gaafste activaties! Niets is ons te gek!


Produceren jullie zelf?

Bij Vormgenoten hebben wij alles onder één dak. Wat wij bedenken, kunnen wij ook realiseren. Wanneer onze creatievelingen een concept uitdenken, zorgen wij er ook voor dat het op hoge kwaliteit geproduceerd wordt. Het is zelfs zo dat wij de montage op locatie op ons nemen. Zo weten wij vanaf het eerste advies tot de montage en van ontwerp tot productie precies wat wij doen. Dit scheelt jouw als klant veel contact momenten met diverse partijen.


Hoe gaan jullie te werk?

Wij gaan nooit ‘zomaar’ aan het werk. Samen met jouw als klant gaan we in overleg en durven wij kritische vragen te stellen om jouw doel te bepalen. Zodoende zorgen we er samen voor dat jij jouw klant op de juiste manier bereikt wordt. Van daar uit gaan we aan de tekentafel zitten komen we met een vet concept. Daar waar gevraagd realiseer we dit concept in visuele objecten en monteren we het op locatie.


Ik heb zelf een ontwerp, kunnen jullie ook alleen produceren en monteren?

Wanneer je een bestand hebt dan kunnen wij deze voor je produceren en eventueel monteren. Door onze technische kennis van zowel ontwerp als productie kunnen wij van jouw een hoogwaardig visueel eindproduct maken. Bij ontvangst van het bestand controleren wij deze altijd om te controleren of deze aan onze kwaliteitsnorm voldoen, zoals in onze aanleverspecificaties vermeldt. Doordat wij met Europese materialen werken kunnen wij met hoge kwaliteit printen op onze eigen printers.


?