Alles onder één dak!

Het effect van buitenreclame

Met een groot reclamebord trek je de aandacht. Lichtreclames zijn nog vetter! Maar ook met presentatieborden voor een evenement of grote gevelreclames trek je de aandacht. Vormgenoten zorgt dat jouw merk opvalt. Wij leveren hoogwaardige kwaliteit van trespa tot aan displaykarton en aluminium.

  • Vergroot je naamsbekendheid in de regio waarin je actief bent.

Buitenreclame

Als merk wil je groeien. Een nieuwe doelgroep aanspreken of de concurrentie aangaan. Hoe dan ook: je wil vooruit, maar de vraag is hoe? Heb je het internet helemaal uitgespeeld of wil je juist iets extra’s toevoegen aan jouw merk? Buitenreclame wijst je de weg! En precies daarmee weet Vormgenoten wel raad!

Hoe we dat doen? Door te prikkelen, verrassen en iets super vets te ontwerpen.

Neem contact op

Bedrijfsbus beletteren

Met 160.000 contactmomenten per maand is de bestelbus het visitekaartje van je bedrijf. Daar wil je natuurlijk een goede indruk mee maken.

Met een logo en contactgegevens kom je professioneel en betrouwbaar voor de dag. Wil je de bedrijfsbus juist laten opvallen en een sterk promotionele carwrapping inzetten? Afhankelijk van inzet, gebruik en de marketing-/communicatiestrategie zijn er tientallen mogelijkheden voor bedrijfsbusbelettering. We denken graag met je mee!

Uiteraard is bedrijfsbus of autobelettering niet alleen promotioneel van aard. Naast promotionele belettering auto of bestelwagen kunnen we ook de ruiten blinderen of tinten, wat de inkijk vermindert en de kans op diefstal of inbraak verkleint.

Neem contact op
Witte bus met logo Vormgenoten

Fleetmarking: belettering voor een herkenbaar wagenpark 

Wil je meerdere auto’s of andere bedrijfsvoertuigen in uniforme stijl hebben? We spreken dan van fleetmarking, oftewel het in huisstijl brengen van het hele wagenpark. We zorgen er graag voor dat verschillende voertuigen netjes bij elkaar passen:

  • bedrijfsauto’s
  • bedrijfsbussen en bestelwagens
  • vrachtwagens, opleggers, containers en trailers
  • en natuurlijk ook een fietspark, touringcars, aanhangers, machines etc

We kunnen praktisch alles wrappen of beletteren, ongeacht merk en model, type voertuig of het gebruik hiervan. Zo ziet het volledige wagenpark er professioneel uit, met een uniforme uitstraling. Zodat je de juiste aandacht trekt en mensen de look en feel van je bedrijf direct herkennen.

Onze Vormgenoten mochten voor LEEUW Opleiding, een grote autorijschool in Eindhoven, alle lesauto’s een autobelettering geven en andere voertuigen onder handen nemen. Op basis van het bestaande logo ontwikkelden we een geheel nieuwe corporate identity. Die hebben we doorgevoerd in opvallende signing van de auto’s, vrachtwagens, trailers en ander materiaal. Het resultaat: een combinatie van autobelettering en carwrapping voor een opvallende, zeer herkenbare en betrouwbare uitstraling. Een mooi voorbeeld van effectieve fleetmarking!

Neem contact op
Werknemer plakt logo Vormgenoten op bus close up 3

Kosten

De auto beletteren kosten zijn volledig afhankelijk van je wensen. Het formaat van de autobelettering speelt hierin een grote rol, maar ook materiaalkeuze is belangrijk. Je kunt een keuze maken uit:

  1. Een breed kleurenpalet, met o.a. matte, glanzende en fluorescerende folies
  2. Optioneel blinderende ruitenfolie, lichtwerende ruitenfolie of geperforeerde ruitenfolie die juist licht doorlaat 
  3. Verschillende folies voor permanent of tijdelijk gebruik

Je ziet het, er zijn heel wat mogelijkheden. Neem gerust even contact op voor meer informatie, het advies van onze professionals en onze autobelettering prijzen. Uiteraard volledig vrijblijvend!

 

Neem contact op
Werknemer maakt belettering logo Vormgenoten

Belettering auto regio Eindhoven, Brabant

Vormgenoten begon twaalf jaar geleden op een zolderkamer in regio Eindhoven, destijds onder de naam Get Bannered. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een begrip in Brabant, met een mooi kantoor en een montage- en productiehal aan het Park Forum in Eindhoven.

Zowel binnen als buiten Brabant rijden al heel wat auto’s ‘van ons’ rond. Met een flinke dosis lef, creativiteit en tomeloos enthousiasme gaan we ook graag met jouw klus aan de slag. Of je nu één auto subtiel van een logo wilt voorzien of van een volledig wagenpark een autobelettering wil geven. De koffie staat voor je klaar, neem gerust contact op!

Mocht je meer op zoek zijn naar een raambelettering, bekijk dan onze raambelettering dienst.

Neem contact op

Alle merkbeleving onder één dak

Vormgenoten neemt autobelettering volledig uit handen. Wij realiseren van advies en ontwerp tot productie en montage. Ons team is goed op elkaar ingespeeld en werkt bijzonder efficiënt. Dat betekent dat we ook snel kunnen schakelen als jij op zoek bent naar autobelettering!

Is er nog geen eigen huisstijl, gebruik je verschillende stijlen door elkaar of wil je een nieuw, visueel sterk concept laten designen? Onze ontwerpers gaan graag met de merkbeleving aan de slag. Laat ze hun gang gaan en je zult er geen spijt van krijgen. Wat je wensen ook zijn.

Lees meer

Vraag om advies!

Heb je behoefte aan persoonlijk advies van één van onze specialisten? Of wil je meer informatie aanvragen over een van onze diensten? Neem dan contact met ons op!


Contact opnemen Ontmoet ons team
Goed
in vorm!

Dat zijn wij van Vormgenoten

Veelgestelde vragen

 
Werken jullie in hele land?

Vormgenoten is gevestigd in design stad Eindhoven. Van daar uit knallen wij graag de A2, A50 of A58 op om mensen  in het hele land jouw merk te laten beleven en een onvergetelijke ervaring achter te laten. Vanuit de Brainport Eindhoven laten we zelfs onze zuiderburen in België versteld staan van de gaafste activaties! Niets is ons te gek!


Produceren jullie zelf?

Bij Vormgenoten hebben wij alles onder één dak. Wat wij bedenken, kunnen wij ook realiseren. Wanneer onze creatievelingen een concept uitdenken, zorgen wij er ook voor dat het op hoge kwaliteit geproduceerd wordt. Het is zelfs zo dat wij de montage op locatie op ons nemen. Zo weten wij vanaf het eerste advies tot de montage en van ontwerp tot productie precies wat wij doen. Dit scheelt jouw als klant veel contact momenten met diverse partijen.


Hoe gaan jullie te werk?

Wij gaan nooit ‘zomaar’ aan het werk. Samen met jouw als klant gaan we in overleg en durven wij kritische vragen te stellen om jouw doel te bepalen. Zodoende zorgen we er samen voor dat jij jouw klant op de juiste manier bereikt wordt. Van daar uit gaan we aan de tekentafel zitten komen we met een vet concept. Daar waar gevraagd realiseer we dit concept in visuele objecten en monteren we het op locatie.


Ik heb zelf een ontwerp, kunnen jullie ook alleen produceren en monteren?

Wanneer je een bestand hebt dan kunnen wij deze voor je produceren en eventueel monteren. Door onze technische kennis van zowel ontwerp als productie kunnen wij van jouw een hoogwaardig visueel eindproduct maken. Bij ontvangst van het bestand controleren wij deze altijd om te controleren of deze aan onze kwaliteitsnorm voldoen, zoals in onze aanleverspecificaties vermeldt. Doordat wij met Europese materialen werken kunnen wij met hoge kwaliteit printen op onze eigen printers.


?