Productie- en montageafdeling aan zet!

Wij zijn creatieve denkers en doeners die bruisen van de energie en vette ideëen. Wat wij bedenken, kunnen we ook realiseren. Na de conceptfase is onze productie- en montageafdeling aan zet. 

Als wij worden gevraagd om iets opvallends te maken, krijg je geen dertien in een dozijn-ontwerp. Wij zorgen ervoor dat je hart sneller gaat kloppen. Wij zorgen dat jouw merk vorm krijgt!

Wat wij voor jou kunnen doen

Regelen wat geregeld moet worden; namelijk doelen bereiken met visuele concepten die raken. Met een flinke dosis ervaring op het gebied van Merkbeleving, Interieurbeleving en Sign & print werken wij dagelijks aan de vetste projecten. Wij gaan voor uniek en supervet! 

Werknemer maakt belettering voor bus Vormgenoten

Vormgenoten maakt er werk van

Wij zijn er klaar voor om er echt werk van te maken. Wij vertalen het concept door naar de juiste materialen, maken een vette productie én zorgen voor de montage.  Wij maken heldere communicatiemiddelen om jouw publiek te bereiken.

Ervaar de kracht van een mega grote muurschildering, de juiste autobelettering of ontdek de mogelijkheden van interieurbeleving. Wij geven een merk een gezicht, een identiteit.

Ontdek alles over Sign & Print
Plotter met werknemer

Wat wij voor jou kunnen doen

Regelen wat geregeld moet worden; namelijk doelen bereiken met visuele concepten die raken. Met een flinke dosis ervaring op het gebied van Merkbeleving, Interieurbeleving en Sign & print werken wij dagelijks aan de vetste projecten. Wij gaan voor uniek en supervet!

Meer over interieurbeleving

Vraag om advies!

Heb je behoefte aan persoonlijk advies van één van onze specialisten? Of wil je meer informatie aanvragen over een van onze diensten? Neem dan contact met ons op!

 

Contact opnemen Ontmoet ons team

Veelgestelde vragen

 
Werken jullie in hele land?

Vormgenoten is gevestigd in design stad Eindhoven. Van daar uit knallen wij graag de A2, A50 of A58 op om mensen  in het hele land jouw merk te laten beleven en een onvergetelijke ervaring achter te laten. Vanuit de Brainport Eindhoven laten we zelfs onze zuiderburen in België versteld staan van de gaafste activaties! Niets is ons te gek!


Produceren jullie zelf?

Bij Vormgenoten hebben wij alles onder één dak. Wat wij bedenken, kunnen wij ook realiseren. Wanneer onze creatievelingen een concept uitdenken, zorgen wij er ook voor dat het op hoge kwaliteit geproduceerd wordt. Het is zelfs zo dat wij de montage op locatie op ons nemen. Zo weten wij vanaf het eerste advies tot de montage en van ontwerp tot productie precies wat wij doen. Dit scheelt jouw als klant veel contact momenten met diverse partijen.


Hoe gaan jullie te werk?

Wij gaan nooit ‘zomaar’ aan het werk. Samen met jouw als klant gaan we in overleg en durven wij kritische vragen te stellen om jouw doel te bepalen. Zodoende zorgen we er samen voor dat jij jouw klant op de juiste manier bereikt wordt. Van daar uit gaan we aan de tekentafel zitten komen we met een vet concept. Daar waar gevraagd realiseer we dit concept in visuele objecten en monteren we het op locatie.


Ik heb zelf een ontwerp, kunnen jullie ook alleen produceren en monteren?

Wanneer je een bestand hebt dan kunnen wij deze voor je produceren en eventueel monteren. Door onze technische kennis van zowel ontwerp als productie kunnen wij van jouw een hoogwaardig visueel eindproduct maken. Bij ontvangst van het bestand controleren wij deze altijd om te controleren of deze aan onze kwaliteitsnorm voldoen, zoals in onze aanleverspecificaties vermeldt. Doordat wij met Europese materialen werken kunnen wij met hoge kwaliteit printen op onze eigen printers.


?