Montageservice in huis

Van conceptontwikkeling en ontwerp tot aan productie en montage. Doordat wij alles onder één dak hebben, bewaken we het proces en de kwaliteit van alles wat we produceren. Stap voor stap zorgen wij dat het idee – het doel dat jij voor ogen hebt – wordt veranderd in een productie waar je niet meer omheen kunt. Het idee komt eindelijk tot leven! 

Met onze montageservice in huis heb je geen gedoe. Want dat is nergens voor nodig, vinden wij. Omdat we zelf produceren, kunnen we ook snel leveren. Op locatie monteren we alle materialen. We gaan pas weg als alles naar wens is en op de millimeter nauwkeurig is opgeleverd. 

Neem contact op

Ervaar de kracht van sign & print

Van tijdelijke tot permanente signing, wij maken heldere, kwalitatieve communicatiemiddelen om jouw publiek te bereiken. Waar nodig, gaan wij verder dan het simpelweg ophangen van een bord of het monteren van folies. Wij geven merken een gezicht, een identiteit! Op die manier bepalen en bereiken wij, samen, jouw doel.

Met sign & print kies je voor de meest efficiënte vorm van reclame met een groots effect.

Mega grote muurschilderingen, carwrappings of sprankelende beursaankleding zeggen veel meer dan 1000 woorden.

Gecertificeerde vakspecialisten

Onze vakspecialisten zijn ervaren, meedenkend en ruimdenkend. Onze gecertificeerde experts werken met de nieuwste technieken en doen nooit concessies aan de kwaliteit. Vormgenoten levert puur vakmanschap.

Ontmoet ons team
Goed
in vorm!

Dat zijn wij van Vormgenoten

Veelgestelde vragen

 
Werken jullie in hele land?

Vormgenoten is gevestigd in design stad Eindhoven. Van daar uit knallen wij graag de A2, A50 of A58 op om mensen  in het hele land jouw merk te laten beleven en een onvergetelijke ervaring achter te laten. Vanuit de Brainport Eindhoven laten we zelfs onze zuiderburen in België versteld staan van de gaafste activaties! Niets is ons te gek!


Produceren jullie zelf?

Bij Vormgenoten hebben wij alles onder één dak. Wat wij bedenken, kunnen wij ook realiseren. Wanneer onze creatievelingen een concept uitdenken, zorgen wij er ook voor dat het op hoge kwaliteit geproduceerd wordt. Het is zelfs zo dat wij de montage op locatie op ons nemen. Zo weten wij vanaf het eerste advies tot de montage en van ontwerp tot productie precies wat wij doen. Dit scheelt jouw als klant veel contact momenten met diverse partijen.


Hoe gaan jullie te werk?

Wij gaan nooit ‘zomaar’ aan het werk. Samen met jouw als klant gaan we in overleg en durven wij kritische vragen te stellen om jouw doel te bepalen. Zodoende zorgen we er samen voor dat jij jouw klant op de juiste manier bereikt wordt. Van daar uit gaan we aan de tekentafel zitten komen we met een vet concept. Daar waar gevraagd realiseer we dit concept in visuele objecten en monteren we het op locatie.


Ik heb zelf een ontwerp, kunnen jullie ook alleen produceren en monteren?

Wanneer je een bestand hebt dan kunnen wij deze voor je produceren en eventueel monteren. Door onze technische kennis van zowel ontwerp als productie kunnen wij van jouw een hoogwaardig visueel eindproduct maken. Bij ontvangst van het bestand controleren wij deze altijd om te controleren of deze aan onze kwaliteitsnorm voldoen, zoals in onze aanleverspecificaties vermeldt. Doordat wij met Europese materialen werken kunnen wij met hoge kwaliteit printen op onze eigen printers.


?