WEEBERS VASTGOED ADVOCATEN

Het karakteristieke pand van Weebers had betere zichtbaarheid en meer herkenbaarheid nodig. Vormgenoten creëerde een chique uitstraling waarbij de nieuwe huisstijl werd doorgevoerd.

Visualisaties, moodboard, ontwerp, concept, advies, materiaalkeuze, verlichting, lichtbak, lichtreclame, contourverlichting, rvs, signing, parkeerborden, wayfinding, routing, acrylaat, freesteksten, belettering, productie, montage

Ervaar de kracht van goede Signing

Bezoekers kunnen nu de weg naar de ingang goed vinden. Vormgenoten gelooft in hun missie ‘Samenspel met als doel het beste resultaat te bereiken’ en verzorgde het conceptuele advies met visualisaties en moodboards, en vervolgens het gehele traject van ontwerp en productie tot montage van verlichting, signing, parkeerbordjes en belettering.

Ontdek alles over Sign & Print

Mooi en functioneel

Mooi en functioneel gaan daarbij hand in hand. Vormgenoten verzorgde de tijdelijke signing om de routing aan te duiden, belettering, banners op hekken, presentatiesystemen, routebeschrijvingen, zonwerende folie in de terminal en veel andere signing.

Neem contact op

Vraag om advies!

Heb je behoefte aan persoonlijk advies van één van onze specialisten? Of wil je meer informatie aanvragen over een van onze diensten? Neem dan contact met ons op!

 

Contact opnemen Ontmoet ons team